NIEUWS

Audiomaat op X-fi 2012


Redactie HiFi.nl | 04 augustus 2012

Audiomaat bestaat sinds 2009. Hun motto zou je kunnen omschrijven als ‘meeluisteren, meedenken, meegenieten en meehelpen oplossingen vinden voor problemen waar je met je audio/video tegen aan loopt.’ Dit kun je ervaren tijdens de X-fi show, die plaats vindt op 29 en 30 september in Veldhoven. Audiomaat neemt de M-products mee. Een reeks van tweaks en kabels die elkaar aanvullen en die je ook los van elkaar kunt gebruiken.

Dit is hoe Audiomaat de M-products zelf omschrijft: “Alle M-produkten brengen een verandering (= tweak) in je luisterbeleving. Een verandering waarvan je zelf dient te bepalen of die welkom is of niet. Met de M-produkten is het mogelijk om je huidige set op een compleet ander (hoger) niveau te laten presteren.”  


M-NETter demo

“Het resultaat is altijd een verschoning van de weergave. Meer kleur, meer lucht, meer timbre, scherpere afbeelding ( ook op tv-video-plasma etc) , meer dynamiek, meer uitklinken, meer rust, meer ruimte en ritme, meer genieten. Minder scherpte in het hoog, minder vaag in het midden, minder bhhoem in het laag, minder ergernis. Tweaks op basis van natuurlijke mineralen ( M-bag, M-board, M-NETter ) en een complete kabellijn van meterkast tot speakers. De basis (plaatsing en voeding) van een set is van essentieel belang voor een optimale weergave. Pas als  de basis goed is kan er muziek uit komen.”


M-bag stopworst suede

De demoset tijdens X-fi
Monitor speakers van Transmissionaudio worden van signaal voorzien van een CEC loopwerk en dac’s van Metrum en Audiomagic. Versterking van AudioZone en Eastern Electric. Natuurlijk met de M-tweaks en kabels van Audiomaat en verder  tweaks van Acoustic Revive ( RD3 en RIO ). De tweede set blijft nog even geheim.

Voor meer informatie over de producten kun je kijken op de website van Audiomaat. Daar kun je ook zie welke er nieuw zijn toegevoegd aan het assortiment.


3x10 alle mantels

Op onze X-fi Special Page vind je meer informatie over het evenement. 

EDITORS' CHOICE