Italiaanse passie van Tingsha op X-fi 2012

Redactie HiFi.nl | 30 augustus 2012 | Transmission Audio

Wat Tingsha op de X-fi High End Audio show laat zien op 29 september en 30 september? Je kunt dat samenvatten als ‘Italiaanse passie met de Chrystal sound  from Sweden’. Primeur op X-fi 2012 te Veldhoven is GRANDINOTE Magnetosolid amplifiers, het levenswerk van een eigenzinnige Italiaanse elektronica-ingenieur die het beste van drie versterker-technologieën combineert in één gepatenteerd ontwerp.

Op de Tingsha Audio stand in kamer 37: “Italiaanse passie” met de “Chrystal sound  from Sweden”.

Transmission Audio, Open Dipole ribbon luidsprekers – made in Sweden
‘Chrystal sound from Sweden’  De enige fabrikant die echte ribbontechniek van monitor naar vloerstaander in open dipole opstelling aanbiedt naar eigen ontwerp en gepatenteerde technologie. Model is beschikbaar in actieve of passieve (met crossovers) werking.



Grandinote Magnetosolid Amplifiers – made in Italy
‘Amplifica l’emozione‘ De zachtheid van een buis, de detaillering van een transistor klasse A en de “drive” van een “digitale” versterker.  Het beste van drie technologieën in één ontwerp, handgemaakt met nieuwe technologie. Altijd full mono opgebouwd, zij het in één of twee chassis, in klasse “A”.



Tingsha Audio demonstreert te Veldhoven met TransmissionAudio M3MkII & M1i, PsAudio perfect wave CD & Dac MkII op Grandinote Shinai. Magri Massimiliano, oprichter en ingenieur van Grandinote zal hoogstpersoonlijk de stand vereren. Het publiek kan zijn visie horen en zien op beide dagen. Je kunt voor meer info kijken op de website van Tingsha Audio

Kijk op de X-fi Special Page voor meer nieuws. 


EDITORS' CHOICE