Musical Fidelity aanbieding

Redactie HiFi.nl | 07 augustus 2012 | Musical Fidelity

Hifistudio It Harkstee kondigt aan dat de importeur van Musical Fidelity heeft besloten om een aantal combinaties van de M1CliC (netwerkspeler met voorversterker) met M1 PWR (stereo- eindversterker) gezamenlijk aan te bieden voor een aantrekkelijke prijs.

De M1CliC vangt zowel draadloos als bedraad alle audio signalen. Ook kan hij dienst doen als voorversterker en rechtstreeks worden aangesloten op een eindversterker of actief luidsprekersysteem.

Tevens kunnen er drie analoge bronnen aangesloten worden, maar ook een netwerk-aansluiting, wifi antenne, iPod en USB ingang, optische digitale ingang en coaxiale digitale ingangen zijn aanwezig. Meer weten over deze M1CliC? Lees dan de eerder verschenen recensie op HiFi.nl. 

Te gebruiken als monoblok, stereo eindversterker of deel uitmakend van een surroundopstelling. Dat alles is mogelijk met de M1 PWR. Hifistudio It Harkstee vertelt: “Een fenomeen dat verwacht mag worden van een echte Musical Fidelity. Op 50% van het formaat krijg je 100% kwaliteit.”

De nieuwprijs van deze set is momenteel 2798 euro, maar zolang de voorraad strekt is deze set voor 1995 euro verkrijgbaar!

MERK

EDITORS' CHOICE