NIEUWSTruAudio

BMB Electronics dunste luidspreker


Redactie HiFi.nl | 08 augustus 2012 | TruAudio

BMB Electronics heeft de nieuwe Thin luidsprekers geďntroduceerd. Daarmee beschikken ze over de dunste inbouw luidspreker die momenteel verkrijgbaar is in de custom install markt.

De luidspreker heeft een inbouwdiepte van 60 mm en dat is inclusief backbox. Ook wordt hij geleverd met een Ghost grill, waardoor hij nauwelijks zichtbaar is na installatie. Deze grill heeft geen frame en kan in elke gewenste kleur geschilderd worden.

“Op verzoek van onze Europese klanten heeft TruAudio deze Thin Serie speciaal ontwikkeld en geproduceerd”, aldus Cees van Wendel de Joode, sales manager bij BMB Electronics. “Interieur ontwerpers en architecten verwachten dat installateurs producten gebruiken die aansluiten bij het zorgvuldig gekozen interieur. Gebouwen in Europa hebben vaak ondiepe plafonds en beperkte ruimte, waardoor inbouw luidsprekers niet altijd toegepast kunnen worden. Nu heeft TruAudio dus een dunne, elegante oplossing die top kwaliteit audio levert. Daarnaast geeft het installateurs een oplossing die enorm eenvoudig te installeren is.”

Kijk ook eens op onze Luidspreker Special

EDITORS' CHOICE