NIEUWSSamsung

Samsung introduceert Eredivisie Live TV app


Redactie HiFi.nl | 10 augustus 2012 | Samsung

Goed nieuws voor de voetbalfans onder ons. Het nieuwe Eredivisie seizoen gaat weer van start. Eredivisie Live introduceert een TV app, exclusief op Samsung Smart TV, Smart Blu-ray spelers en Smart Home Entertainment Systemen. Op toestellen van Samsung uit 2011 & 2012 met een internetaansluiting kan iedereen via de Eredivisie Live app tegen betaling losse wedstrijden bestellen, gratis samenvattingen bekijken of de actuele ranglijst raadplegen.

Arno de Jong, directeur Media & Marketing Eredivisie Live: “Na de introductie van de Eredivisie Live mobiele App voor iPhone en Android toestellen betekent de beschikbaarheid van de app op Samsung Smart TV’s een nieuwe stap in de ontwikkeling van onze multimediale strategie. Met Eredivisie Live zijn we aanwezig op alle platforms en schermen, zodat de fans op alle mogelijke manieren optimaal toegang hebben tot ons brede voetbalaanbod.”

 

Volgens Rick Fens, content manager Samsung Electronics Benelux, is de Eredivisie Live app een logische stap:  “Met de exclusieve lancering van Eredivisie Live breiden we het aanbod van lokaal relevante merken opnieuw sterk uit. Premium video’s zijn bijzonder populair op Samsung Smart TV. Aan het begin van de sportzomer werd met de lancering van de NOS Sport app snel duidelijk dat veel consumenten sport willen kijken wanneer het hen uitkomt. Daarnaast huren duizenden mensen wekelijks een film via de Samsung Smart Hub.”

Voor een losse wedstrijd van Eredivisie Live betaal je 6,95 euro. Je kunt de wedstrijden wel in HD kwaliteit bekijken, want streaming van de live wedstrijden geschiedt met een capaciteit van 4Mbit/s. Een leuk extraatje: het is mogelijk om vanaf elke maandag na een speelronde via de app gratis de samenvattingen van de Eredivisie te bekijken. Je kunt voor meer informatie op de website van Samsung kijken. 

Kijk ook eens op onze Beeld Special

EDITORS' CHOICE