NIEUWSBD Design

Verrassingen van BD-Design tijdens X-fi


Redactie HiFi.nl | 12 augustus 2012

BD-Design heeft al ruim 30 jaar ervaring met het op maat ontwerpen en bouwen van luidsprekers of geïntegreerde luidsprekersystemen. Het doel? Een optimale integratie met waarborg voor muzikaliteit. Ook zij zijn aanwezig tijdens de X-fi High End Audio Show, die op 29 en 30 september plaats vindt in de Koningshof in Veldhoven. Het hoe en wat is nog omgeven door mysterie, maar de link naar David en Goliath is gelegd…

Ondanks hun grote ervaring, is het voor BD Design erg leuk en spannend om toch weer nieuwe dingen te ontdekken, te combineren of om andere invalshoeken uit te proberen. Ook de DIY(Do It Yourself)-er kan bij BD-Design terecht. Verschillende kant- en klare oplossingen of onderdelen kunnen ook via hen als DIY-pakket geregeld worden: houtpakketten, versterkers, luidspreker units, filters en onderdelen van standaard hi-fi materiaal tot en met exclusieve high-end producten.

Op de X-Fi Show van 2012 willen zij dit keer door uitersten laten zien en laten horen dat bijna alles mogelijk is, maar ook dat veel afhankelijk is van het compromis dat de consument wil en kan accepteren. BD-Design streeft niet naar massaproductie, maar naar exclusiviteit met maximale muzikale en audiofiele prestaties. Dit is wat hen het meeste plezier en voldoening geeft waarmee ze de consument die hen nog niet kent graag kennis mee willen laten maken.

Wat er in hun luisterruimte te zien en te horen zal zijn, is nog in de maak. Zeker is dat het voor een ieder een grote verrassing gaat worden. Niets van dit is ooit eerder tentoongesteld en is het niet alleen voor de X-Fi Show een primeur. Of zoals BD-Design zelf afsluit: “Uitersten.... David en Goliath?” Om er achter te komen wat BD-Design toont, moet je op 29 en 30 september de X-fi show bezoeken in de Koningshof in Veldhoven. Je kunt wel vast een blik werpen op hun website. BD-Design is dealer van:
- Visaton
- Duelund Coherent
- Fostex,
- Feastrex,
- AER loudspeakers,
- Lowther
- BD-Design (eigen producten).

Voor meer informatie kun je terecht bij info@x-fi-audioshow.nl, de X-fi audioshow website en HiFi.nl/X-fi voor updates.

Bovendien is de show ook op Facebook en Twitter (#xfishow) terug te vinden.

EDITORS' CHOICE