NIEUWSMarantz

Boston en Marantz op X-fi 2012


Redactie HiFi.nl | 14 september 2012 | Marantz

Op 29 en 30 september kun je terecht in de Koningshof in Veldhoven voor de nodige portie hifi. Daar vindt namelijk de derde editie van de X-fi show plaats. Een van de deelnemers is STS Digital die noviteiten mee zal nemen van Marantz en Boston Acoustics. Er zitten zeker een aantal primeurs tussen.

Tijdens de X-fi show kun je de nieuwe Marantz Consolette gaan bewonderen. Dit iPod docking station met een opvallend uiterlijk heeft een aantal bijzondere features, zoals ingebouwde Wi-Fi, AirPlay ondersteuning, eigen software voor internetradio en DLNA-ondersteuning voor andere apparaten. Je leest er hier meer over. Ook aanwezig: de nieuwe PM-11S3 geïntegreerde versterker en de nieuwe SACD-speler SA-11S3 van Marantz. De PM-11S3 en de SA-113 kun je zien als de derde generatie. De technieken zijn aangescherpt. De PM-11S3 heeft een zogenaamde 3-traps constructie, die bestaat uit een voorversterker, een dubbele fase versterker als ook een extra voorversterker voor Phono MM/MC. HiFi.nl voelde in het verleden de voorgangers van deze telgen aan de tand. Je kunt er hier meer over lezen. De recensie van de PM-11S2 vind je hier en de recensie van de SA-11S2 vind je hier. Verder zullen er van Marantz nieuwe receivers en blu-ray speler te zien en te beluisteren zijn. 


De PM-11S3 en SA-11S3 gespot tijdens High End Müchen 2012

De nieuwe Premium PM-11S3 geïntegreerde versterker en de nieuwe Premium SACD-Speler SA-11S3 zullen worden gecombineerd met de nieuwe Boston Acoustics M-Serie luidsprekers, die in een hogere prijsklasse vallen dan de eerder geïntroduceerde A-Serie. Een primeur dus. De eerste groep modellen van de M-serie bestaat uit twee vloerstaande 3-weg luidsprekers, het paradepaardje de M350, de iets kleinere M340 en de M25, een 2-weg boekenplankmodel. Alle modellen van de M-serie maken gebruik van de Extended Wide Bandwidth (EWB) tweeter en de Boston Acoustics Lo-Q™ kastconstructie. Je leest er hier meer over. 


Boston Acoustics M-serie

STS Digital zal in de ruimte hun SACD’s verkopen en zal een speciale Marantz SACD maken die iedere bezoeker bij binnenkomst krijgt.

Voor meer informatie over de producten kun je kijken op de websites van Boston Acoustics en Marantz

Voor meer informatie kun je terecht bij info@x-fi-audioshow.nl, de X-fi audioshow website en HiFi.nl/X-fi voor updates.

Bovendien is de show ook op Facebook en Twitter (#xfishow) terug te vinden.

MERK

EDITORS' CHOICE