Op de koffie bij Concerto Audio


Redactie HiFi.nl | 14 augustus 2012

In het hoogseizoen van het komkommernieuws spant Concerto Audio de kroon. Of eerder, in een periode waarin nieuws iets schaarser is, nemen de specialisten van de Amsterdamse hifizaak eens op hun gemak de tijd voor een goed kopje koffie. Dat bericht volgt dan vanzelf wel.

Bij Concerto Audio kom je namelijk niet alleen voor een geweldige installatie, maar net zo goed voor de overbekende espresso. Zoveel wisten we al, na de diverse Naim borrels die de dealer in de Utrechtsestraat jaarlijks organiseert. Het is dus niet zo gek dat er af en toe nieuwe kopjes nodig zijn.

De keuze viel voorlopig op bovenstaande kopjes van Le Creuset, maar omdat Concerto Audio ook altijd graag hoort waar jouw hart naar uitgaat - en niet alleen als het om muziek gaat - ben je bij dezen uitgenodigd om te laten weten of je nog mooiere kopjes weet. Laat je horen op info@concerto-audio.nl, of via Facebook hier onderaan. Drinken alle klanten straks uit de door jou aangedragen kopjes? Dan krijg je er zes cadeau, én een pak koffie.

En nu we het toch over 'kopjes' hebben; mócht je dan in de buurt zijn, kun je bij Concerto meteen de Radio Silenz koptelefoon van Tivoli Audio eens testen. Concerto Audio is één van de eersten die ze in huis heeft.

Kijk ook eens op de HiFi.nl Special Page van Concerto Audio. Hier zijn onder andere de Hi-Visit, het laatste nieuws en referenties van klanten te lezen. 

Adres:
Concerto Audio
Utrechtsestraat 40
1017 VP Amsterdam
Special Page 

EDITORS' CHOICE