NIEUWSSonus faber

Sonus Faber Aida en Venere show bij Rhapsody


Redactie HiFi.nl | 07 september 2012 | Sonus faber

Onlangs schreven we over de nieuwe Venere lijn van Sonus Faber, en konden we via Durob Audio de eerste foto's al delen. Wil je deze nieuwe lijn met eigen ogen gaan bekijken? Aankomend weekend (8 & 9 september) kun je bij Rhapsody in Hilversum terecht om kennis te maken.

Ook de Sonus Faber Aida zal van de partij zijn. Rhapsody heeft bovendien een Italiaans thema in gedachten voor deze tweedaagse show, zoals uit onderstaande aankondiging al wel blijkt. 

(klikbaar)

Aida van Verdi is een hoogtepunt op het gebied van opera. De Sonus Faber Aida is net zo groots als deze opera. Uniek op elk gebied. Dan D'Agostino zal met zijn nieuwe voor- en eindversterker de Aida aansturen. Rhapsody heeft de beste espresso bar van Nederland uitgenodigd. Raymond van Doppio espresso te Hilversum is een freak in koffie zoals Rhapsody in audio is. Hij staat dit weekend garant voor de beste espresso en cappuccino. Ook zal Imre van Varga's Fijne Wijnen te Hilversum dit gehele weekend aanwezig zijn om je te voorzien van de heerlijkste Prosecco's uit italië. Niet alleen de zintuigen proeven en horen worden geprikkeld maar ook de ogen worden gestreeld met een antieke Ducatti en verschillende oude italiaanse auto's en natuurlijk Sonus Faber zelf. Met als primeur de Venere luidspreker van Sonus faber!

De Venere lijn bestaat uit de Venere 1.5, 2.0, 2.5, 3.0, Wall en Center. De Venere 1.5 is een boekenplank luidspreker met standaard. Sonus Faber geeft aan dat hij een ‘Lyra shape’ heeft, net zoals de andere speakers uit de lijn. Deze kenmerkende vorm is vooral goed te zien vanaf de bovenkant: aan de voorkant is hij breed en smal aan de achterkant. De Venere 1.5 heeft een mid-woofer met een Curv™ cone en een silk dome 29mm tweeter. De standaard is gemaakt van gehard glas en de verstelbare voet is gemaakt uit aluminium. 

Rhapsody
Zaterdag 8 september 10-16u
Zondag 9 september 11-15u

Borneolaan 25
1217 GX Hilversum
(tel) 035- 6284644
info@rhapsody.nl
Website / Special PageVooraankondiging
Rhapsody doet ook meteen een vooraankondiging van twee mooie shows met de Q7 van Magico op zaterdag 13 oktober van 10.00-16.00 en zaterdag 27 oktober van 10.00-16.00 uur. Ze zeggen er zelf over: “De Q7 is ingespeeld en wat een wonder! De twee shows gaan met verschillende elektronica gebeuren met onder andere Zanden, dCs, Vivaldi (primeur), Spectral en Pass Labs Xs 300 en XP-30.” Meer informatie hierover volgt.

EDITORS' CHOICE