NIEUWS

Filmpjekijken weektip: The Expendables 2


Redactie HiFi.nl | 16 augustus 2012

Het is moeilijk de tip van deze week een tip te noemen; je moet er écht van houden.. Maar feit is dat deel twee van The Expendables de grootste naam is die deze week in de Nederlandse bioscopen verschijnt, én dat-ie goed is ontvangen. 

The Expendables zijn terug en dit keer is het persoonlijk… Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren), Toll Road (Randy Couture) en Hale Caesar (Terry Crews) – samen met nieuwe leden Billy the Kid (Liam Hemsworth) en Maggie (Yu Nan) – worden door Mr. Church (Bruce Willis) naar Azië gestuurd voor een simpele klus.

Het geld lijkt snel verdiend voor de old-school vechtmachines, maar de missie loopt vreselijk uit de hand en één van hen wordt genadeloos omgebracht. Ze zweren uiteraard wraak en vechten zich een bloedig spoor dwars door de vijandige linies.

"Natuurlijk moet dit alles in context gezien worden. The Expendables 2 is puur gemaakt voor en door mensen die dit soort films graag zien en pretendeert op geen enkele manier ook maar iets anders te doen dan de films waar deze mannen beroemd mee zijn geworden. Dit vervolg verbetert het origineel op praktisch alle fronten..." Lees hier de hele recensie.

Er wordt al volop onderhandeld over een derde deel. Potentiële deelnemers? Clint Eastwood, Harrison Ford en Nicolas Cage..

EDITORS' CHOICE