NIEUWSMundorf

Zelfbouw van ELTIM op X-fi 2012


Redactie HiFi.nl | 17 augustus 2012 | Mundorf

ELTIM audio zal aanwezig zijn in kamer 112 van de Koningshof in Veldhoven. Daar vindt namelijk op 29 en 30 september de X-fi High End Audio Show plaats. Nu eens niet met een display stand, maar een luisterruimte waar enkele zelfbouwontwerpen van deze firma te beluisteren zullen zijn.

Een primeur is de SOLO, een zelfbouwontwerp gebaseerd op slechts één 16cm MOREL SCM 634 unit met slechts enkele componenten om minimale correcties aan het karakter te doen. Geen absurd grote kast zoals we van fullrange systemen gewend zijn, maar een 16 liter trapeziumvormige vloerstaander.
 

MOREL SCM634

De ontwerper bedacht voor dit ontwerp een interessant detail; de interne bedrading (Mungdorf SGF17-folie) komt middels een "ruggengraat" van aluminium T-profiel vrij van vibraties tot stand. ELTIM nodigt je uit om vooral je eigen muziek mee te brengen. 


MUNDORF MEAIA

Nog een beursprimeur is de introductie van de MOREL Titanium serie, uitgevoerd met titanium spreekspoeldragers i.p.v. het tot nu toe toegepaste aluminium. Uiteraard zullen ook diverse andere producten te aanschouwen zijn die ELTIM importeert, zoals MOREL drive units, een geheel nieuwe lijn Puresonic connectoren, Mundorf filtercomponenten en Air Motion Transformers, KACSA connectoren en kabels, etc. Ook een primeur is de nieuwe serie MEAIA filtercondensatoren van Mungdorf.Kijk voor meer informatie op de website van EltimVoor meer informatie kun je terecht bij info@x-fi-audioshow.nl, de X-fi audioshow website en HiFi.nl/X-fi voor updates.

Bovendien is de show ook op Facebook en Twitter (#xfishow) terug te vinden.

 

EDITORS' CHOICE