NIEUWSSonos

Sonos Controller Apps geüpdatet


Redactie HiFi.nl | 18 augustus 2012 | Sonos

Even een berichtje voor alle mensen die hun iPhone, iPad of tablet gebruiken om hun Sonos apparatuur mee te bedienen: je kunt de Sonos Controller Apps nu updaten naar Sonos versie 3.8.1. Deze gratis software-update heeft een aantal verbeteringen.

Zo werkt de Sonos Controller voor Android nu nog efficiënter met zowel de 7"- als de 10"-tablets, en kan nu ook gebruikt worden in landschapmodus. Sonos ondersteunt nu ook de Retina-displays van de nieuwe iPad, iPhone 4 en Phone 4S. Voor Apple-apparaten met iOS 4.3 of hoger is er nu ondersteuning van de hardwarevolumeknoppen.

Updaten gaat eigenlijk heel simpel. In de meeste gevallen meldt Sonos automatisch wanneer er een update beschikbaar is. Met de Sonos Controller 100 moet je het even zelf doen. Tik op de knop Music op je Controller 100 en klik op Systeeminstellingen. Selecteer vervolgens Online updates en klik op OK. En voilà: je bent weer helemaal bij.


Klik op de afbeelding voor de Sonos Sub demonstratie

Vorig jaar introduceerde Sonos de PLAY:3. Hij heeft maar liefst drie geïntegreerde speakers aangedreven door drie digitale versterkers. PLAY:3 (299 euro) is verbonden met het internet en zo kun je alle muziek ter wereld streamen naar elke kamer. Voor de PLAY:3 bracht Sonos de PLAY:5 uit.

In de PLAY:5 (399 euro) zijn vijf geavanceerde digitale versterkers geïntegreerd. Elk van die versterkers is gekoppeld aan één van de vijf luidsprekers, vandaar de naam. De allernieuwste telg is de Sonos Sub (699 euro), die de draadloze muzieksystemen van Sonos voorziet van een diep en vol geluid. Alle Sonos-componenten kun je bedienen met je computer, smartphone of tablet met de eerder genoemde apps die beschikbaar zijn voor iDevice en Mac, pc en Android.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Sonos.EDITORS' CHOICE