NIEUWSFocal

Focal & Naim driedaagse bij iEar'


Redactie HiFi.nl | 20 september 2012 | Focal

iEar’ in Tilburg organiseert, uiteraard in nauwe samenwerking met Smart Audio (importeur van Focal in Nederland) en Latham Audio (importeur van Naim in Nederland), de Focal & Naim driedaagse op 20, 21 en 22 september: The Spirit of Sound.

Sinds jaar en dag is Focal een vertrouwd merk in het assortiment van iEar'. Als Full-Range dealer zijn alle producten van Focal bij iEar' te verkrijgen en te beluisteren. Van de kleine Sib&Co en Bird systemen tot en met de High-End Utopia lijn. Maar natuurlijk ook de bekende Chorus en Electra series. En sinds kort de Media producten XS Book en Spirit One.


Focal Stella Utopia

Met ingang van 2012 zijn ze bij iEar' ook Naim audio gaan voeren. Toevalligerwijs zijn Focal en Naim op fabrikantniveau vorig jaar met elkaar gefuseerd, maar uiteraard gaven de solide versterkers en uitmuntende netwerk audio stream players de doorslag om de producten van Naim op te nemen in het assortiment van iEar'.

Tijdens The Spirit of Sound dagen op 20, 21 en 22 september kun je bij iEar' kennis maken met alle producten en combinaties van Naim en Focal, waarbij ze bijzondere aandacht vestigen op de volgende producten:

Focal Chorus 800 W serie; De unieke Special Edition modellen met High-End speaker units in een Chorus jasje.

Naim All-in-One Uniti's; Slim-size apparaten met alle mogelijkheden in één en een zeer bijzondere geluidskwaliteit. Lees ook eens de recensies van de Naim SuperUniti, de Naim UnitiQute en de NaimUniti op HiFi.nl.

Focal Bird systemen; Compacte 2.1 geluidssystemen met audio streaming.

Naim Power Supply's; Uitleg over de nieuwe DR powersupply's waarmee de geluidskwaliteit van bijna elk Naim apparaat met een grote factor verbeterd kan worden.

Focal Electra; Gewoon een hele goede luidspreker.

Naim Netwerk Audio Streaming; Audio streaming wordt met steeds grotere regelmaat toegevoegd aan een hifi installatie en Naim biedt deze mogelijkheid op een hoog niveau, verwerkt in haar netwerk audio spelers, music servers, geïntegreerde versterkers, all-in-one players en voorversterkers. Lees ook eens de recensie van de nieuwe Naim NDS netwerkspeler.


Focal Grand Utopia tweeter

En dan last-but-not-least, als klap op de vuurpijl, als slagroom op de taart, gaat iEar´ weer demonstraties geven met een topsysteem, bestaande uit:

Focal Stella Utopia III EM speakers
Deze speaker met nog proportionele afmetingen is eigenlijk de betere versie van de Focal Grande Utopia III EM. Aangestuurd met Naim NAP 300 Power Amplifiers en als bron de nieuwe Naim NDS netwerkspeler. Dit ultieme high-end topssyteem kan beluisterd worden gedurende demonstraties op de volgende dagen:
- Donderdag 20 september 19.00 - 21.00 uur
- Vrijdag 21 september 15.00 - 17.00 uur
- Zaterdag 22 september 11.00 - 13.00 uur
- Zaterdag 22 september 15.00 - 17.00 uur.


Focal Stella Utopia

Je kunt je aanmelden voor een luistersessie via de website van iEar’. Uiteraard verzorgen zij tijdens deze driedaagse zoals je van iEar' gewend bent een lekker hapje en drankje. Ben je geïnteresseerd in een individuele luistersessie van de Focal Stella Utopia III EM luidsprekers, dan is dat ook mogelijk. Neem daarvoor contact op met iEar'. Het belooft weer een leuke show te worden, iEar' verwelkomt je graag op 20, 21 en 22 september in Tilburg.

iEar’ | Ultimate sound and vision
st. Ceciliastraat 28
5038 HA  Tilburg
013-5443510 | iear@iear.nl | www.iear.nl

MERK

EDITORS' CHOICE