NIEUWSMarmitek

BoomBoom hoofdtelefoons van Marmitek


Redactie HiFi.nl | 21 augustus 2012 | Marmitek

Wil je het geluid van jouw smartphone of tablet oppoetsten? Vandaag introduceert Marmitek twee HiFi Stereo Bluetooth koptelefoons, zodat je draadloos naar muziek kunt luisteren van je tablet en smartphone (of ieder ander apparaat dat met Bluetooth is uitgerust), in goede geluidskwaliteit en zonder dat je omgeving meegeniet. De koptelefoons gaan door het leven als de BoomBoom 540 en BoomBoom 560.De BoomBoom 540 is een lichtgewicht (135 gram) on-ear koptelefoon. De oorschelpen kunnen 90 graden worden gedraaid, zodat hij ideaal is om overal mee naar toe te nemen. Hij heeft een bereik van 10m in open veld. De BoomBoom 540 heeft een ingebouwde, oplaadbare batterij. Het duurt ongeveer 3 tot 4 uur om hem op te laden. Je kunt de pasvorm aanpassen door de hoofdband bij de oorschelpen aan te passen. De BoomBoom 540 kan tot 8 gekoppelde apparaten onthouden. Daardoor is het niet noodzakelijk om bij iedere verbinding opnieuw te koppelen.


BoomBoom 540

De BoomBoom 560 is een over-the-ear koptelefoon. Deze heeft een bedrade ingang voor gebruik in het vliegtuig en om aan te sluiten op een apparaat zonder Bluetooth. Voor de rest is het persoonlijk welke uitvoering je het fijnst vindt. Hij lijkt qua eigenschappen veel op de BoomBoom540.


BoomBoom 560

Beide koptelefoons zijn uitgevoerd met kunstlederen oorkussen voor optimaal draagcomfort. De koptelefoons leveren volgens de fabrikant fantastische digitale geluidskwaliteit, met heldere middentonen en diep basgeluid. Door de oplaadbare Li-ion accu heb je meer dan 8 uur luisterplezier. Beide koptelefoons zijn geschikt voor alle met Bluetooth uitgeruste geluidsbronnen zoals iPad/iPhone, Blackberry, Android smartphones, tablets en laptops.

De BoomBoom 540 is verkrijgbaar voor 34,95, de 560 kost 42,95 euro. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Marmitek.

EDITORS' CHOICE