NIEUWSMarten

Marten Django bij Chattelin


Redactie HiFi.nl | 05 september 2012 | Marten

Het Zweedse merk Marten heeft onlangs een nieuw model speaker op de markt gebracht, genaamd de Django. We kwamen deze luidspreker onder meer in München al tegen, maar je kunt op 8 september ook bij Peter Chattelin in Den Haag terecht om kennis te maken, uiteraard met een uitgebreide demo.

Marten is vooral bekend als de specialist van exclusieve luidsprekers met keramische units. De Django is een full-range luidspreker met keramische hoog/mid en drie aluminium bas units.

Hierdoor is de Django geschikt voor alle typen muziek en zal deze speaker je het gevoel geven dat je naar een live concert luistert. 

De prijs is wat deze luidspreker bijzonder maakt. De nieuwe speakers van Marten kosten €9990 per paar. Kijk voor meer informatie op de website van Marten.

Jeff Rowland Corus voorversterker

Wat de show daarnaast nog interessanter maakt, is de hifi die ingezet wordt om de luidsprekers aan te sturen. Daar zijn namelijk de Corus (voorversterker) en Model 625 (eindversterker) van Jeff Rowland voor aangewezen, een combi die je hier uitgebreid besproken vindt. 

Jeff Rowland Model 625 eindversterker

Jeff Rowland is weer terug op de Nederlandse en Belgische markt en wordt vertegenwoordigd door importeur HVP AUDIO. Het merk staat bekend om zijn innovatieve toepassingen met alleen de allerbeste componenten. De kasten zijn uit een stuk air-grade aluminium gefreesd met een perfecte afwerking. Ter demonstratie zijn naast de Corus voorversterker en Model 625 stereo eindversterker ook de Model 201 en 725 mono eindversterkers beschikbaar. Ook een nieuw product is de Aeris (USB)-DAC met volume regeling. Later dit jaar verschijnen de vernieuwde Capri voorversterker en een grote aparte voeding voor de Corus en Aeris. De Corus en Model 625 kun je dus al gaan bewonderen bij Chattelin. 

Je bent van harte welkom van 10.30 tot 16.00 uur.  

Chattelin Audio Systems
Anna Paulownastraat 58

2518 BG Den Haag
T: +31 70 363 20 50
M: +31 6 230 605 14
E: 
info@chattelin.nl
Website / Special Page

EDITORS' CHOICE