NIEUWSBose

Bose VideoWave II demonstraties bij Poulissen


Redactie HiFi.nl | 25 augustus 2012 | Bose

Het Bose VideoWave II systeem is de opvolger van de eerder geïntroduceerde VideoWave. HDTV, home cinema-geluid en een muzieksysteem worden in de VideoWave II gecombineerd. Geïnteresseerd? Bij Poulissen Audio Video Center in Roermond worden er op zaterdag 6 en zondag 7 oktober extra demonstratiedagen georganiseerd.

‘Zoveel meer dan een tv’ is de slogan. Het Bose VideoWave II entertainment-systeem - beschikbaar in 46" en 55" beeldschermen – is een hd-scherm met een compleet ingebouwd home cinema-geluidssysteem. De bas wordt geleverd door zes woofers, die zijn gecombineerd met een Acoustic Waveguide. De Waveguide versterkt geluid met een lage frequentie. Het VideoWave II heeft ook zeven luidsprekers in combinatie met de PhaseGuide™-technologie van Bose, waarmee geluid naar verschillende plaatsen wordt gestuurd. Deze innovatie van Bose levert een home cinema-geluid zonder aparte luidsprekers, zonder basmodule en zonder luidsprekerkabels.

 


Het nieuwe VideoWave-systeem beschikt over een dock voor een iPod of iPhone. Artiesten, titels en afspeellijsten worden weergegeven op het scherm en de clickpad-afstandsbediening zorgt voor een volledige toegang en bediening. Met behulp van VESA-muurbeugels (los verkrijgbaar) kun je het systeem aan de muur bevestigen en er is een afneembare tafelstandaard. De aanbevolen verkoopprijs van het Bose VideoWave II-systeem is €5.499, - voor het 46-inch model en €6.499, - voor het 55-inch model. Je leest er hier meer over.

 

Op de volgende dagen kun je bij Poulissen Audio Video Center terecht voor extra demonstraties:
- zaterdag 6 oktober 9.30 - 17.00 uur
- zondag 7 oktober 13.00 - 17.00 uur

Poulissen Audio Video Center
Schoenmakersstraat 19
6041 EX Roermond
T: 0475-335716
E: info@poulissen.nl
Website / Special Page

 

EDITORS' CHOICE