NIEUWSBurson Audio

Sonority Audio Import naar X-fi 2012


Redactie HiFi.nl | 25 augustus 2012 | Burson Audio

Sonority Audio Import heeft een behoorlijk aantal merken onder haar vleugels, zoals ADAM Audio, BMC Audio, Burson Audio, Schitt en YBA. Sonority neemt naast bekende, ook een aantal nieuwe producten mee naar de X-fi show 2012. De show vindt plaats op 29 en 30 september in de Koningshof te Veldhoven.

ADAM
De ADAM luidsprekers zijn present met onder meer de volledige Artist serie. Deze luidsprekers hebben al het nodige stof doen opwaaien en zijn ideaal voor de luisteraar die het gemak van een actieve luidspreker wil combineren met bijvoorbeeld een Music server. Direct een cd-speler of een andere bron aansluiten zonder tussenkomst van een versterker, behoort ook tot de mogelijkheden. Ook zijn de luidsprekers uit de Classic en Tensor lijn te bewonderen.
 

ADAM Artist 5

YBA, Burson, Schiit en BMC
Het is even wat stiller geweest rond het merk YBA uit Frankrijk maar na een reorganisatie door de nieuwe eigenaar is dit merk terug met een groot aantal nieuwe producten. De bekende Design serie maakt nog steeds deel uit van het programma, evenals de vernieuwde Passion en Signature series. Volledig nieuw is de Heritage range, die bestaat uit een versterker, cd speler en een mooie music server. Kom de eenvoud ontdekken van deze music-server, aangesloten op de ADAM Artist luidsprekers.


YBA Media Server MP100

Schiit uit de USA is eveneens aanwezig in de ruimte van Sonority-Audio Import, met de wereldwijd geroemde hoofdtelefoon-versterkers, maar ook met de Bifrost (USB) DAC. De verwachting is dat ook de splinternieuwe Mjolnir en Gugnir versterkers aanwezig zijn.


Schiit

Van Burson Audio presenteert Sonority de door vele magazines als referentie aangemerkte HA-160 hoofdtelefoonversterker of DA-160 DAC. Hier ook nieuws in de vorm van een nieuwe hoofdtelefoonversterker met de naam Soloist. Van BMC-Audio uit Duitsland toont Sonority de gehele range aan producten, versterkers, cd-spelers en de phono-pre. Bekabeling is afkomstig van JIB, eveneens uit Duitsland, kabels die niet alleen hoogwaardig zijn afgewerkt maar ook een zeer nette prijsstelling hebben.


Burson Audio Soloist

Kijk voor meer informatie over de genoemde merken en producten op de website van Sonority Audio Import. Sonority is importeur van Adam Audio, AktiMate, Argentum Acoustics, TAGA luidsprekers, BMC Audio, Burson Audio, Blue Aura, Davis Acoustics, Edwards Audio, Fatman, JIB, Musica, Schiit, VTI Audioracks en Speakerstands en YBA

Voor meer informatie kun je terecht bij info@x-fi-audioshow.nl, de X-fi audioshow website en HiFi.nl/X-fi voor updates.

Bovendien is de show ook op Facebook en Twitter (#xfishow) terug te vinden.

EDITORS' CHOICE