NIEUWSYamaha

Yamaha introduceert Aventage Blu-ray speler


Redactie HiFi.nl | 12 september 2012 | Yamaha

Yahama heeft haar nieuwste model Blu-ray speler geļntroduceerd in de Aventage serie: de BD-A1020. De Blu-ray speler heeft een vergelijkbaar design en dezelfde kwaliteiten als de nieuwe Aventage home cinema receivers en heeft onder andere Blu-ray 3D weergave en WiFi in huis.

De Yahama BD-A1020 is een multimediaspeler die volgens Yahama hoge kwaliteit geluid biedt.  De BD-A1020 ondersteunt Blu-ray 3D, het nieuwste beeld format, DVD, CD, maar ook SACD en DVD-Audio. Er zit een USB-poort aan de voorkant van de speler, zodat je snel en gemakkelijk je mp3 of flac bestanden kunt afspelen.

Het model beschikt verder over een 192kHz/32-bit audio DAC, 2-kanaals analoge uitgangen, een ingebouwde WiFi module voor verbinding met je thuisnetwerk en het internet en DLNA certificering om bestanden binnen het thuisnetwerk te delen. Hij is tevens in het bezit van een 7.1 cinch uitgang en er is NETFLIX software aan boord. 

Verder is de Blu-ray speler – zoals ieder apparaat dat er tegenwoordig toe doet – te besturen via een app, voor zowel Android als de iPhone. Via deze app zijn bijna alle functies van de Blu-ray speler te bedienen.


De BD-A1020 wordt verwacht in november voor een adviesverkoop van 499 euro. Voor meer informatie kun je kijken op de Nederlandse website

Wil je meer lezen over de producten van Yamaha? We bezochten de stand tijdens de IFA 2012 en op HiFi.nl vind je ook de Yamaha Special Page.  

MERK

EDITORS' CHOICE