NIEUWSJamo

Jamo introduceert serie active speakers


Redactie HiFi.nl | 05 oktober 2011 | Jamo

Jamo heeft als doel om de luisteraar overal en altijd te kunnen laten genieten van de beste, ruimtevullende geluiden. En dat is dan ook de reden dat het uitgebreide assortiment van Jamo wordt aangevuld met een nieuwe serie Active Speakers. Zo is er de P 404, gebaseerd op het model S 404. Daarnaast wordt de P345 geïntroduceerd op de markt, vergelijkbaar met het reeds bekende model A345. De serie wordt volledig gemaakt met de komst van P 102, een 2.1 systeem met geluidskwaliteiten op hoog niveau.

Jamo P 404
Dit ‘boekenplank-model’ is voorzien van een sober, toch strak uiterlijk met een hoogglans finish. Het active speaker system kan gelijktijdig worden aangesloten op maar liefs vier verschillende geluidsbronnen. Het geluidsproduct is voorzien van twee analoge inputs waarmee gemakkelijk veelgebruikte apparaten zoals de computer, cd-speler, MP3-speler of iPod kan worden aangesloten.

Daarnaast is de P 404 voorzien van 2x een optische aansluiting, waarmee de tv en setup boxes aangesloten kunnen worden. Desgewenst kan via de sub-output ook een subwoofer worden aangesloten om het geluid extra kracht te geven. Met de USB-aansluiting kan de iPhone worden opgeladen.

Jamo P 345
Deze nieuwe telg is gebaseerd op het bekende A 345 en is speciaal ontworpen voor ‘custom’ gebruik. Dankzij de line in kan het producten direct worden aangesloten op de pc, cd-speler, MP3-speler, iPod of ieder ander product met een analoog signaal. Om het geluid te verdiepen kan er een subwoofer worden aangesloten op de P 345.

De P 345 van Jamo is voorzien van een table stand, maar kan ook worden opgehangen dankzij het speciale mounting systeem. Ideaal en multi-inzetbaar voor de ‘custom install’ markt.

Jamo P 102
Dit product voldoet aan een aantal belangrijke eisen. Hij is compact en daarmee handig overal in huis te plaatsen. De P 102 is een 2.1 systeem, waarbij een subwoofer is toegevoegd en hij kan tegelijkertijd op vier verschillende bronnen worden aangesloten. Net als de andere twee telgen kan het op diverse systemen met een analoge output worden aangesloten.

De P 102 is voorzien van een 1x optische en 1x coaxiale input speciaal voor aansluiting op flatscreens. Bij het product wordt een afstandsbediening geleverd voor optimaal gebruiksgemak. Dankzij de bijgeleverde voeten kan het compacte systeem gemakkelijk geplaatst worden waar je maar wilt.

Beschikbaarheid en adviesprijzen
Alle modellen uit de serie Active Speakers van Jamo zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart, de P 404 en de P 102 zijn afgewerkt met een luxe high gloss-laag. De consumentenadviesprijzen zijn:
- P 404: 399,95 euro
- P 345: 249,95 euro
- P 102: 499,95 euro

De Jamo P 404 is beschikbaar vanaf oktober, de P345 en P102 zijn verkrijgbaar vanaf december/januari. Havoned is officieel distributeur voor de producten van Jamo in Nederland, voor meer informatie kun je kijken op de website van Havoned. 

EDITORS' CHOICE