New Music 2012: Steinway Lyngdorf


Redactie HiFi.nl | 23 september 2012 | Steinway Lyngdorf

Ook Steinway Lyngdorf is aanwezig op de New Music Belgian Hifi Show 2012. Het wereldbekende bedrijf, opgericht door Steinway (piano’s) en Lyngdorf Audio (hifi), wil haar motto ‘voor wie alleen het beste goed genoeg is’, waarmaken op deze show.

Steinway Lyngdorf specialiseert zich in muzieksystemen en home theater sound systemen met luidsprekers en versterkers. Op de New Music show pakken ze dan ook uit met het nieuwste model D.

Het uitgangspunt bij het ontwerpen van model D was de beste geluidsinstallatie ter wereld ontwerpen, met de beste sound en die een leven lang meegaat. Meer weten over dit paradepaardje? Lees dan het op HiFi.nl gepubliceerde Music Emotion artikel over de Model D. Op HiFi.nl vind je ook dit artikel, waar we bij Hifi Corner bvba langs gingen om te luisteren naar Lyngdorf en Steinway Lyngdorf: Scandinavische precisie met een muzikaal hart. 

Naast de model D nemen zij ook de Steinway Lyngdorf S-Series en een 2.6 stereo set mee. Deze laatste set bestaat uit de Piega Coax 90 MK2 luidsprekers, de JL Audio F113 subwoofers, de full digital versterker van Lyngdorf Audio Millennium, de Lyngdorf Audio DPA-1 voorversterker met RoomPerfect, de North Star Transport 192 CD transport, de Pure Power 2000 VA batterij voeding en de HighEnd Novum klokkenbronzen resonatoren. 

Verder staan ook alle nieuwigheden van Sugden, Proac, North Star, Pure Power, Michell Engineering, Synergistic Research en High End Novum statisch opgesteld.

Neem voor het laatste nieuws rondom de New Music show een kijkje op de Special Page.

EDITORS' CHOICE