REVIEWDynaudio

Dynaudio Focus 220

DIT IS EEN PUBLICATIE VAN MUSIC EMOTION
Ruud Jonker | 01 januari 2006 | Fotografie Fabrikant | Dynaudio

De verschillende Dynaudio modellen hebben altijd langere- of kortere tijd in de luisterruimte gestaan. Van de grootste Evidence, het 25-jarig jubileum model tot de kleine Audience 42. Dynaudio levert altijd topkwaliteit in constructie en prestaties. Het merk is al zo langdurig aanwezig, dat je er wel eens aan voorbij loopt op shows en tijdens demonstraties. Wij consumenten zijn uiteindelijk gewend om af te gaan op de waan van de dag. Als je de Dynaudio's binnenhaalt en je stuurt ze aan voor wat ze waard zijn, staat er altijd een sublieme performance. Het topmodel uit de nieuwe Focus-serie heet '220'.

Welke richting de hele audio- en videomarkt uitgaat, is momenteel lastig te bepalen. De industrie zet duidelijk in op downloaden, allerlei portable devices, mediaservers, platte schermen, distributienetwerken en de belofte van hoge resolutie video. Multichannel, hometheatersetjes, dvd-audio en sacd zijn op de terugtocht of leiden een enigszins kommervol bestaan.

De ene helft van de consumenten omarmt al die portable devices en is de hele dag aan het downloaden. De andere helft houdt zich bezig met stereo, is weer gemotiveerd voor grotere- en betere luidsprekers, buizenversterkers, compact discs en grammofoonplaten. Zo zien we dat tijdens de hoogtijdagen van de grammofoonplaat, de afspeelapparatuur verre van volmaakt was. De platen waren nagelnieuw en je kon alles kopen wat je wilde hebben. In tegenstelling tot vroeger, is de analoge afspeelapparatuur vandaag de dag haast perfect. En wat doen we met al die mooie spullen?

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF

MERK

EDITORS' CHOICE