NIEUWSFocal

Weekend tips


Redactie HiFi.nl | 22 september 2012 | Focal

Het eerste weekend van de herfst is vandaag officieel van start gegaan. En wat is er nu leuker dan lekker binnen te zitten en te genieten van allerlei mooie apparatuur waarop de mooiste muziek wordt afgespeeld? Nog geen idee waar je dit kunt doen? Bekijk dan eens de onderstaande mogelijkheden.

Zo is vandaag de laatste dag van de Focal en Naim driedaagse. Bij iEar in Tilburg kun je genieten van de Focal Chorus 800 W serie, Naim All-in-One Uniti’s, de Focal Bird systemen, de Naim Power Supply’s, Focal Electra en Naim Netwerk Audio Streaming. Naast al dit moois demonstreert iEar ook met de Focal Stella Utopia III EM speakers. Genoeg reden om deze show te bezoeken dus!

Veel keuze vandaag in het zuiden van het land. Zo wordt er bij AudioXperience in Nuenen een Magico S5 show georganiseerd. De S5 wordt aangestuurd door het Zwitserse merk Nagra, platen worden afgespeeld op de Bergmann Magne platenspeler en muziek vanaf de Aurender S10 in combinatie met de Nagra DAC.

Vandaag is ook de laatste dag van de festiviteiten rondom het 30-jarig bestaan van Iman Dane uit Roosendaal. Ter gelegenheid van dit jubileum is er een Accuphase show, waarbij importeur Paul Hattink van Hi.Fine aanwezig is.

Zin in wat gratis concerten vandaag? Dan ben je bij de opening van Hi-Fi Klubben in Hilversum aan het juiste adres. Hier vindt je verschillende optredens van onder andere Sandy Dane en Yorick van Norden.

Genoeg te doen vandaag dus!

MERK

EDITORS' CHOICE