NIEUWSPrimare

Showdagen bij It Harkstee


Redactie HiFi.nl | 03 oktober 2012 | Primare

It Harkstee heeft maar liefst drie luistershows op de kalender gezet. De eerste show staat gepland op 19 en 20 oktober 2012. Het gaat om een audioshow rond Primare versterkers en cd spelers, de Audio Physic Classic speakerserie en Audioquest netwerkkabels.

Zo kun je kennis maken met de Primare I32 versterker. Deze is nu voorzien van een netwerkmodule waarmee je je muziekbestanden op de computer of NAS kunt afspelen. Deze kun je bedienen via een gratis app vanaf je iPad of iPhone.

Bij It Harkstee zijn ze zeer te spreken over de nieuwe Classic lijn van Audio Physic. De speakers hebben volgens de hifistudio een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, zijn erg mooi om te zien en kennen een voortreffelijke weergave. Deze laten ze je dus graag horen dit weekend. Tevens worden tijdens deze show de netwerkkabels van Audioquest gedemonstreerd, zodat je kunt horen wat een betere netwerkkabel kan door voor een systeem.

NaimUniti
Naim heeft onlangs hun Unitilijn uitgebreid met de Uniti 2 en een UnitiLite. Vorig jaar werd de SuperUniti al aan het assortiment toegevoegd. Tijdens de showdagen op vrijdag 2 en zaterdag 3 november kun je deze all-in-one spelers beluisteren en alle mogelijkheden ontdekken. Ook zullen we dit weekend weer aan de slag gaan met de netwerkkabels van Audioquest.

Musical Fidelity AMS
De AMS lijn van Musical Fidelity is hun toplijn en laat horen waar deze producent van hoogwaardige audioapparatuur toe in staat is. It Harkstee houdt luisterdagen met het topmodel van Harbeth, de Monitor 40. Deze showdagen zijn op vrijdag 14 en zaterdag 15 december.

Alle shows zijn te bezoeken op vrijdag van 13.00 uur tot 21.00 uur en zaterdags van 11.00 uur tot 17.00 uur. Hou de website van It Harkstee in de gaten voor verdere informatie over de shows.  http://www.itharkstee.nl/

Hifistudio It Harkstee
Bjirkewei 11
9287 LA Twijzelerheide
Website

MERK

EDITORS' CHOICE