NIEUWSNaim Audio

Van Duppen Audio verhuisd


Redactie HiFi.nl | 10 oktober 2012 | Naim Audio

Van Duppen Audio, audiospeciaalzaak in Noord-Limburg voor maatwerk in hifi en hometheater, is verhuisd. De zaak was bijna drie jaar lang in Horst gevestigd, maar is vanaf heden te vinden op de Spoorstraat 42 in Venlo.

Het interieur van de nieuwe winkel is door eigenaar Dennis van Duppen zelf ontworpen en gerealiseerd. De inrichting is stijlvol en overzichtelijk en biedt plaats aan diverse luisteropstellingen, zodat er altijd van alles te beluisteren valt. Opstellingen van Naim en Meridian staan altijd speelklaar. Je kunt er ook kennis maken met streaming audio en verschillende systemen vergelijken.

Ook kun je bij Van Duppen Audio terecht voor hometheater oplossingen, van een eenvoudig surround systeem tot een volledig op maat gemaakte thuisbioscoop. In de winkel is een aparte ruimte ingericht als sfeervol hometheater. Om beeld en geluid in deze ruimte optimaal tot hun recht te laten komen is deze akoestisch aangepast en volledig te verduisteren. Van Duppen garandeert kippenvel in deze ruimte, dus kom hem vooral eens uitproberen.

Het assortiment is bij Van Duppen Audio ook uitgebreid. Vanaf heden zijn hier ook draaitafels en audioapparatuur van Rega verkrijgbaar. Op het gebied van hoofdtelefoons is het merk Grado toegevoegd. Hiervan is bijna de gehele lijn te beluisteren.

De vernieuwde website biedt alvast een kijkje in de winkel, maar loop vooral binnen op de Spoorstraat om de nieuwe zaak in het echt te bewonderen. En vergeet dan ook niet een bezoekje te brengen aan Sounds, een van Nederlands beste platen en cd-zaken, die ligt namelijk - heel handig - bij Van Duppen Audio om de hoek.

Van Duppen Audio
Spoorstraat 42
5911KJ Venlo

E-mail: info@van-duppen.nl 
tel: 0031 (0)77-4000502 
Website

MERK

EDITORS' CHOICE