NIEUWSSimple Audio

Simple Audio verbetert software en connectiviteit


Redactie HiFi.nl | 11 oktober 2012 | Simple Audio

Nieuws rond de Simple Audio Roomplayer, afgelopen weekend weer gespot in de showruimtes van het Brusselse Dolce La Hulpe: de verbeterde software (versie 1.3) is sinds begin oktober beschikbaar, en biedt diverse vernieuwingen.

Zo kenmerkt deze versie zich door een verbeterde connectiviteit (Roomplayers kunnen elkaar nu ook in de meest complexe huizen vinden via de ingebouwde HomePlug (Ethernet over Power) technologie die gebruik maakt van je lichtnet),Verruiming van het delen van muziek (koppeling metmeer muziek/media servers in je netwerk), en de optie persoonlijke afspeellijsten van Deezer en een verbeterde toegang tot We7.

Lees hier alles over de Roomplayer

Daarnaast is er nog een groot aantal kleinere (performance) verbeteringen doorgevoerd, waardoor de bediening van Simple Audio verder is vereenvoudigd en versneld. Ga voor de uitgebreide specificaties naar de website vanSimple Audio.

De Simple Audio HomePlug is nu beschikbaar met een verkoop adviesprijs van 69,- euro. Deze HomePlus is de meest betrouwbare partner voor de Simple Audio Roomplayers, doordat deze uit exact dezelfde componenten is opgebouwd als de Roomplayers en over een ruimer dan gebruikelijk buffergeheugen beschikt.

Kijk ook eens op de Special van importeur Audiac

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Review: Pro-Ject Pre Box S2 - compacte klasse
  Review
  lees meer »
 • Achtergrond
  Achtergrond: Amerikaanse Polk Audio wil Europa in
  Achtergrond
  lees meer »
 • Review
  Review Elac EA101EQ-G `Elements` versterker
  Review
  lees meer »