Kyteman opent Hi-Fi Klubben Utrecht


Redactie HiFi.nl | 18 oktober 2012

Hi-Fi Klubben en Kyteman slaan de handen ineen voor een splinternieuw project van de succesvolle muzikant. De plannen voor dat nieuwe project doen ze uit de doeken tijdens het feest dat volgt op de Grand Opening van de nieuwe winkel in Utrecht op donderdag 25 oktober.

Inderdaad, kort na de (her)opening in Hilversum is Hi-Fi Klubben, met haar flagship store in Amsterdam, vanaf 25 oktober ook in Utrecht te vinden. De nieuwe winkel is tijdens de opening decor voor een optreden van indierockband Bombay Show Pig en DJ DNA live, signeersessies door Kyteman, en DJ-sets van Kyteman & C-Mon. Hi-Fi Klubben laat uiteraard ook van zich horen met de crème de la crème uit haar assortiment, met speakers van onder meer Dynaudio, Dali en Bowers & Wilkins.


Heropening van de zaak in Hilversum

Na de opening gaat het feestje verder met een select gezelschap. Kyteman en Hi-Fi Klubben lanceren daar hun nieuwe project met optredens van artiesten uit de Kytopia-stal. Vrijkaarten (een zeer beperkt aantal) voor het exclusieve feest zijn te winnen op de Hi-Fi Klubben Facebookpagina, dus je kunt erbij zijn! Uiteraard zullen wij ook verslag doen.

Zelfde golflengte
Niet eerder werkte Kyteman op deze manier samen met een andere partij. In Hi-Fi Klubben heeft hij een partner gevonden die op eenzelfde golflengte zit: een no-nonsense benadering van het eigen ambacht, rebels, eigenwijs en met een aan gekte grenzende passie voor muziek en goed geluid. En goede muziek verdient goed geluid.


Hi-Fi Klubben in Amsterdam

Hi-Fi Klubben introduceert met de start van Kyteman’s nieuwe project een nieuwe sound in Nederland. Dus ‘Shut up and listen!’, zoals de partners in sound het zelf zeggen. Alle ins en outs van de samenwerking worden bekendgemaakt op 25 oktober.

Hi-Fi Klubben
Het van oorsprong Scandinavische Hi-Fi Klubben richt zich op goed geluid in de breedste zin van het woord. Met 80 winkels in Denemarken, Noorwegen en Zweden is Hi-Fi Klubben de grootste leverancier van hoge kwaliteit geluid in Scandinavië voor elk budget. Met twee, en na 25 oktober drie, winkels brengt Hi-Fi Klubben dit nieuwe geluid naar Nederland. Meer winkels volgen.

Kyteman
Colin Benders, Kyteman, is muzikant, componist en bandleider van The Kyteman Orchestra. In 2009 won hij de Popprijs en vervolgens speelde hij met zijn orkest op vrijwel alle grote podia en festivals van Nederland waaronder Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz. The Kyteman Orchestra tourt dit najaar nog in Nederland.

Grand Opening Hi-Fi Klubben Utrecht
25 oktober 2012
Mariastraat 32-34 te Utrecht
Openingstijden winkel: 10.00 – 21.00 uur
Instore met Kyteman, Bombay Show Pig, DNA live, C-Mon: 17.00 uur – 21.00 uur

Kytopia Feest
25 oktober 2012
Aanvang: 21.30 uur
Vrijkaarten via www.facebook.com/hifiklubben.nl

EDITORS' CHOICE