NIEUWSMarten

Shownieuws van Chattelin


Redactie HiFi.nl | 22 oktober 2012 | Marten

Omdat Chattelin sinds enige tijd een Facebook pagina heeft met alle nieuwtjes, verschijnt de nieuwsbrief minder frequent. Maar de laatste editie verscheen inmiddels op onze virtuele deurmat; de komende tijd staat bij Chattelin vooral in het teken van shows en bijzondere luidsprekers, zo blijkt.

Over de aankomende show op 27 en 28 oktober heb je al kunnen lezen op HiFi.nl. Bijzonder is dat er niet met één, maar met maar liefst twee nieuwe producten zal worden gedemonsteerd. In de spotlights staan Avalon’s nieuwste creatie, de Compás, in combinatie met de nieuwe Monaural Reference Amplifier DMA 400 van Spectral. Je leest er hier meer over.

Op zaterdag 17 november aanstaande wil Chattelin je graag kennis laten maken met nieuwe luidsprekers, waarvan zij vindt dat ze een 10+ verdienen als het gaat om de prijs/kwaliteit verhouding. Het gaat om de Marten Django luidsprekers, afkomstig uit Zweden. Chattelin gaat deze luidspreker, met een prijskaartje van €9950 per paar, aansturen met de D-Premier van Devialet. Tijdens de show zal Chattelin ook streamen met de Devialet via een Apple Macbook Pro en iPad. Je bent van harte welkom tussen 10.30 uur en 16.00 uur.

Tot slot meldt Chattelin dat zij de nieuwe Sonus Faber Venere luidspekers heeft ontvangen. Peter Chattelin: “Toen we ze hoorden vielen we bijna van onze stoel van verbazing! Voor nog geen € 2.600 per set staat hier een stel prachtige en zeer goed klinkend luidsprekers de sterren van de hemel te spelen! In december plannen wij een demonstratie met deze speakers; nadere info hierover volgt.” Hier lees je meer over de nieuwe Venere lijn van Sonus Faber.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Chattelin. Chattelin heeft ook een Special Page op HiFi.nl.

Adres:
Chattelin Audio Systems
Anna Paulownastraat 58
2518 BG Den Haag
Website

EDITORS' CHOICE