NIEUWSBose

Bose Demodag bij Poulissen


Redactie HiFi.nl | 01 november 2012 | Bose

Zaterdag 3 november aanstaande organiseert Poulissen Audio Video Center in Roermond in demodag in het kader van nieuwe producten van Bose, waarbij onder meer gedemonstreerd zal worden met het VideoWave II systeem.

Ontdek de geheimen van het VideoWave II-systeem van Bose;

  • Krijg een persoonlijke demonstratie van het VideoWave II-systeem
  • Krijg persoonlijk advies van een Bose-specialist
  • Speel uw favoriete muziek en films af op het systeem
  • Maak kans op een Bose AE2 audio-hoofdtelefoon

Geen luidsprekers. Geen kabels
‘Zoveel meer dan een tv’ is de slogan. Het Bose VideoWave II entertainment-systeem - beschikbaar in 46" en 55" beeldschermen – is een hd-scherm met een compleet ingebouwd home cinema-geluidssysteem. De bas wordt geleverd door zes woofers, die zijn gecombineerd met een Acoustic Waveguide. De Waveguide versterkt geluid met een lage frequentie. Het VideoWave II heeft ook zeven luidsprekers in combinatie met de PhaseGuide™-technologie van Bose, waarmee geluid naar verschillende plaatsen wordt gestuurd. Deze innovatie van Bose levert een home cinema-geluid zonder aparte luidsprekers, zonder basmodule en zonder luidsprekerkabels.


 


Het nieuwe VideoWave-systeem beschikt over een dock voor een iPod of iPhone. Artiesten, titels en afspeellijsten worden weergegeven op het scherm en de clickpad-afstandsbediening zorgt voor een volledige toegang en bediening. Met behulp van VESA-muurbeugels (los verkrijgbaar) kun je het systeem aan de muur bevestigen en er is een afneembare tafelstandaard. 

Poulissen Audio Video Center

Schoenmakersstraat 19
6041 EX Roermond
T: 0475-335716
E: info@poulissen.nl
Website / Special Page

EDITORS' CHOICE