NIEUWS

Lowdi: kleine, maar fijne Bluetooth speaker


Redactie HiFi.nl | 02 november 2012 | Fotografie Fabrikant

Steeds meer producenten ontdekken de markt van de draagbare Bluetooth speaker. Zagen we bijvoorbeeld tijdens Showstoppers op IFA 2012 al de Jabra Solemate, dat apparaatje krijgt geduchte concurrentie van de Lowdi.

Lowdi is niet breder dan een standaard potlood.

Lowdi is een draagbare en draadloze Bluetooth speaker die zich net als de Solemate kenmerkt door eenvoud, zowel in gebruik als in design. Een compact apparaatje dat niet breder is dan een potlood, maar met een verbluffend krachtig geluid. Lowdi is één van de kleinste draadloze speakers op de huidige markt, maar de twee ingebouwde 3 watt drivers leveren desondanks een vol geluid.

Je sluit de Lowdi draadloos aan op ieder apparaat dat Bluetooth ondersteunt, of je connect via de meegeleverde audiokabel. Naast muziek afspelen, is Lowdi ook geschikt als hands-free device voor je telefoon. Opladen kan met behulp van de eveneens tot de basisaccesoires behorende USB-kabel. Een opgeladen Lowdi zorgt voor zo’n acht uur aan afspeelplezier. De speaker en de twee kabeltjes kunnen netjes worden weggeborgen in een handige draagtas. Bekijk deze grappige animatie om te zien hoe het apparaatje werkt.

Lowdi wordt geleverd met meerdere accesoires, die je opbergt in een handig draagtasje.

Waar vergelijkbare draadloze Bluetooth speakers al snel een prijskaartje van dik boven de honderd euro hebben, is Lowdi voor 99 euro verkrijgbaar als pre-order op de site van het Franse merk. Naast gratis verzending, biedt het ook een tevredenheidgarantie. Mocht je nou binnen dertig dagen niet overtuigd zijn van de speaker, dan kun je het apparaat gratis terugsturen en krijg je een full cashback, zo belooft de site van Lowdi.

EDITORS' CHOICE