NIEUWSBose

Bose L1 Compact: Ideaal voor presentaties


Redactie HiFi.nl | 04 november 2012 | Bose

Met het Compact systeem lanceert Bose haar kleinste, lichtste en makkelijkst op te zetten L1 systeem tot nu toe. Ideaal voor optredens, presentaties, djs, klaslokalen of andere evenementen.

Neem het in n keer mee, zet het in n minuut op en vul de kamer met Bose-geluid. Dat is het uitgangspunt van Bose voor het L1 L1 Compact systeem. Een makkelijk te verplaatsen all-in geluidssysteem, dat door Bose voorzien is van het reeds bekende Spatial Dispersion. De zes drivers in de smalle staande speakers zorgden voor bijna 180 graden horizontaal geluid.

De staande speaker is voorzien van zes drivers die samen voor bijna 180 graden horizontaal geluid zorgen.

Niet langer sjouwen met een berg kabels, een versterker of een mixer; het zit allemaal ingebouwd in de Bose L1 Compact. De houder voor de staande speaker bevat daarnaast een basspeaker, wat zorgt voor een vol en ruimtelijk geluid. De mixer is voorzien van vier inputkanalen en twee outputs. Kanaal 1 is voor een microfoon, op kanaal twee kan bijvoorbeeld een muziekinstrument, een extern audioapparaat of een MP3-speler worden aangesloten.

Bose L1 Compact heeft twee kanalen. En voor een microfoon, terwijl op kanaal twee bijvoorbeeld een muziekinstrument, een extern audioapparaat of een MP3-speler kan worden aangesloten.

Alles bij elkaar weegt het Compact systeem net iets meer dan dertien kilo, maar dat doet niets af aan de prestaties. Zo is het voorzien van twee instellingen, waardoor de Bose L1 Compact zowel voor kleinere als grote ruimtes tot honderd personen geschikt is. De adviesprijs van de L1 Compact bedraagt 999 euro.

Bose L1 Compact wordt geleverd met twee verlengstukken voor de speaker.

EDITORS' CHOICE