Luidspreker-thema afgetrapt, wat we meteen gevolg geven met mooie showverslagen rond twee bijzondere speakers, een nieuwe Set van de Maand ge´ntroduceerd, en een Hollywood-tweeluik gestart. Maar een nieuwe maand betekent natuurlijk ook een nieuwe Music Emotion!

"/>
 

NIEUWS

Music Emotion November 2012

DIT IS EEN PUBLICATIE VAN MUSIC EMOTION
Redactie HiFi.nl | 02 november 2012

We zijn de maand goed begonnen; een Luidspreker-thema afgetrapt, wat we dit weekend meteen gevolg geven met mooie showverslagen rond twee bijzondere speakers, een nieuwe Set van de Maand geïntroduceerd, en een Hollywood-tweeluik gestart. Maar een nieuwe maand betekent ook een nieuwe Music Emotion!

In deze nieuwe editie onder meer recensies van de Klipsch RF-82 II, de Denon AVR-2113, AudioQuest DragonFly én de Dali Epicon 2. Ook lees je over speakers van Audio Physic, en is er ruimte voor een report over Stewart Filmscreens, de specialist in high-end projectieschermen. Klik op onderstaande cover voor de complete inhoudsopgave.

En kijk ook eens op de Music Emotion Special, waar inmiddels vrijwel het gehele archief aan reviews uit het blad te vinden is!

EDITORS' CHOICE