Ximon applicatiekunnen Samsung Smart TV gebruikers meer dan 2.600 films en series on demand bekijken.

"/>
 

NIEUWS

Ximon on-demand op Samsung Smart TV


Redactie HiFi.nl | 06 november 2012

Vanaf vandaag is Ximon, de video-on-demand dienst voor films en series, exclusief beschikbaar op Samsung Smart TV. Via de Ximon applicatie kunnen Samsung Smart TV gebruikers meer dan 2.600 films en series on demand bekijken.

 “Met de toevoeging van Ximon biedt Samsung het meest complete video-on-demand aanbod”, zegt Rick Fens, Content Manager TV/AV van Samsung Consumer Electronics Benelux. “Ximon is de grootste aanbieder van Nederlandse film en staat bekend om een omvangrijke internationale arthouse en documentaire catalogus. Deze catalogus is uniek in Nederland. Het is daarom een geweldige aanvulling op onze huidige filmdiensten en bovenal een verrijking voor de Samsung Smart TV gebruiker."

 

'All you can watch' abonnement
Ximon is de enige Nederlandse video-on-demand dienst die kijkers een ‘all you can watch’ abonnement biedt: Ximon Plus. Hiermee kun je voor € 9,50 per maand onbeperkt films en series uit de Plus catalogus kijken. Naast Ximon Plus kun je op het Samsung platform gebruik maken van prepaid-tegoed om films en afleveringen via de applicatie te starten.

Ximon
Ximon is een initiatief van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Filmproducenten Nederland en EYE Film Instituut Nederland. Via de Ximon iPad app, Samsung Smart TVs en ximon.nl kunnen consumenten in hoge kwaliteit Nederlandse en buitenlandse speelfilms, documentaires en TV-drama bekijken op het moment dat zij dat willen.

EDITORS' CHOICE