NIEUWSUnique Music

Windows 8 media PC bij Unique Music


Redactie HiFi.nl | 07 november 2012

Unique Music heeft een nieuwe media PC ontwikkeld op basis van Windows 8. De recent uitgekomen Windows versie heeft bij Unique Music verbaasd in gemak en overzichtelijkheid. De Metro interface gaat daarom het platform worden voor alle mogelijke devices, van desktop tot tablet.

Door één persoonlijk profiel in de cloud aan te maken, kan deze overal worden toegepast. Gelukkig is de bekende Win 7 desktop nog steeds te benaderen (Windows toets + d) en kan het OS ook op de klassieke manier gebruikt worden. 

De configuratie die Unique Music aanbiedt, heeft als media engine J. River. Het pakket heeft zich in de loop der jaren flink onderscheiden op het gebied van klank en beeld. Audiofielen zullen zich volgens Unique Music verbazen over de vloeiende en transparante weergave van het geluid. Het rippen van CD's gaat erg gemakkelijk en online wordt bijna alle metadata gevonden. Het afspelen van videobestanden gaat zeer goed en de interface ziet er volgens Unique Music geweldig uit. Je kunt contact opnemen met Unique Music voor de verschillende opties - denk hierbij aan meer of minder opslag (in RAID), een snellere processor of de behuizing - en ook roomcorrectie software is mogelijk. De meting doet Unique Music bij je thuis. Zie de website voor meer informatie en de contactgegevens. Ook als je meer wilt weten!

EDITORS' CHOICE