NIEUWSDevialet

Zaterdag: Marten Django en Devialet bij Chattelin


Redactie HiFi.nl | 16 november 2012 | Devialet

Op zaterdag 17 november presenteert Chattelin Audio Systems de Marten Django speaker samen met Devialet. Twee merken die hier regelmatig voorbij komen de laatste tijd - en niet voor niets!

Het Zweedse merk Marten bracht het nieuwe model speaker eerder dit jaar op de markt. We kwamen deze Django onder meer in München al tegen, maar je kunt op 17 november ook bij Peter Chattelin in Den Haag terecht om kennis te maken, uiteraard met een uitgebreide demo. Eerder deed hij dat met aansturing van Jeff Rowland, ditmaal mag Devialet haar werk doen.

Marten is vooral bekend als de specialist van exclusieve luidsprekers met keramische units. De Django is een full-range luidspreker met keramische hoog/mid en drie aluminium bas units. Hierdoor is de Django geschikt voor alle typen muziek en zal deze speaker je het gevoel geven dat je naar een live concert luistert. 

De Devialet D-Premier op zijn beurt, is niet bepaald een onbekende van HiFi.nl. Slank, strak, glanzend chroom. 240 Watt versterking met DA- en AD-conversie, Phonostage en HD Asynchrone Wi-Fi streaming met revolutionaire Analogue Digital Hybrid versterking. Een combinatie van het klankmatige karakter van Klasse-A en de efficiëntie, kracht en controle van Klasse-D. Ongehoord lage vervorming. Stijlvol Frans design. Natuurlijke muziekweergave die de live beleving benadert. “Niets klonk eerder zo realistisch als deze prachtige Française.”

Je bent van harte welkom om zaterdag 17 november, van 10 tot 17u.

Chattelin Audio Systems
Anna Paulownastraat 58

2518 BG Den Haag
T: +31 70 363 20 50
M: +31 6 230 605 14
E: 
info@chattelin.nl
Website / Special Page

EDITORS' CHOICE