NIEUWSArcam

Audiac op Excellent Wonen en Leven beurs


Redactie HiFi.nl | 10 november 2012 | Arcam

Van 15 tot en met 19 november is Eindhoven het centrum van Nederland voor levensgenieters met gevoel voor luxe, hoogwaardige producten en lifestyle. Onder het grote aanbod van exposanten vind je ook Audiac.

Voor liefhebbers van functionaliteit gecombineerd met vormgeving staan de draadloze Geneva Sound Systems in alle kleuren en maten in Eindhoven te spelen. Via de Geneva’s is muziek af te spelen via smartphone of tablet of via muziekdiensten als Spotify en Deezer.

Daarnaast presenteert AudioHome de compleet nieuwe hoofdtelefoon lijn van Ferrari by Logic3. “Een serie exceptionele audioproducten die reflectie vormen van Ferrari’s design en streven naar perfectie,” vertelt Audiac. “Gekenmerkt door de kracht en uitstraling van Ferrari, verwennen de comfortabele Ferrari by Logic3 in-, on- en over-ear hoofdtelfoons u met heldere klanken, zonder vervorming.”

Ook kun je bij de Audiac stand meer te weten komen over hoe je huis te vullen met muziek, zonder lange kabels en stapels apparatuur. Hiervoor staat apparatuur klaar van Simple Audio.

Verder zijn er ook diverse oplossingen voor het kijken van een film, met behulp van receivers van Arcam en zijn de Cala’s van T+A te beluisteren.

EDITORS' CHOICE