NIEUWSIsotek

Workshops akoestiek en (schone) stroom bij Hifi Solutions

Hifi Solutions houdt op vrijdag 16 november in samenwerking met RivaSono en IsoTek twee workshops: één over kamerakoestiek en één over het belang van (schone) stroom.

Keith Martin (IsoTek) en Frank Imholz (RivaSono) leggen uit hoe met enkele kleine aanpassingen al veel te verbeteren is aan de akoestiek, die voor een groot deel bepaalt hoe uw HiFi installatie klinkt. RivaSono toont enkele van haar slimme akoestische oplossingen en verloot onder de aanwezigen bovendien drie MARA analyses ter waarde van 250 euro.

IsoTek wordt wereldwijd geroemd om de productserie, die bestaat uit hoge kwaliteit stroomkabels en connectors. Niet zelden komt het merk als beste naar voren in tests. Naast een uitleg over het belang van (schone) stroom, verloot IsoTek een aantal stroomkabels ter waarde van 119 euro.

Het programma begint om 18.30 uur, vanaf 18 uur ben je welkom. De workshops duren ieder ongeveer drie kwartier, tussendoor is er nog een korte pauze. Wanneer je aanwezig wilt zijn bij deze workshops, stuur dan een mail naar info@hifisolutions.nl. Vermeld daarin het aantal personen. Bij voldoende belangstelling ontvang je een bevestiging van Hifi Solutions.

Kijk voor meer informatie over de workshops op de site van Hifi Solutions, dat vorige week nog door HVT werd verkozen tot beste Hifi winkel van de provincie Noord-Holland.

EDITORS' CHOICE