NIEUWSiEar

Ook iEar' op Excellent Woonbeurs

Naast het al eerder aangekondigde Audiac, is ook iEar’ dit jaar weer aanwezig tijdens de Excellent Wonen & Leven Beurs in Eindhoven.

Van 15 tot en met 19 november 2012 is Eindhoven het centrum van Nederland voor levensgenieters met gevoel voor luxe, hoogwaardige producten en lifestyle. De Excellent Wonen & Leven Beurs is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip. Het luxueuze topevenement geldt als een van de mooiste inspiratiebronnen voor iedereen die geniet van comfort en luxe in het leven. De Excellent Wonen & Leven Beurs is een groots woonevenement dat niet gemist mag worden.

iEar’ | Ultimate Sound and Vision is ook dit jaar weer aanwezig, als onderdeel van het ‘House of Futurescapes’ van All-In Living. Deze complete woning op een oppervlakte van liefst 220 m² biedt alles op het gebied van verlichting, audio/video, meubilair, keukens en ook vloeren, plafonds en tuinen. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden welke ‘The House of Futurescapes’ biedt.

De Tilburgse speciaalzaak verzorgt vanzelfsprekend het audio/video gedeelte in The House of Futurescapes, waarbij een aantal hedendaagse mogelijkheden op het gebied van hoogwaardige audio/video, multiroom & domotica oplossingen gepresenteerd wordt aan de bezoekers aan Excellent Wonen & Leven, van donderdag 15 tot en met maandag 19 november in Beursgebouw Eindhoven. Neem een kijkje op de site van Excellent Wonen & Wonen Beurs voor meer informatie.

En kijk ook eens op onze iEar' Special

EDITORS' CHOICE

 • Thuistesters gezocht!
  Philips PH805 hoofdtelefoon
  Thuistesters gezocht!
  lees meer »
 • Interview
  Grimm: historie & toekomst
  Interview
  lees meer »
 • Veel acties in december!
  Prijzenfestival 20 jaar HiFi.nl
  Veel acties in december!
  lees meer »