NIEUWS

X-fi pianiste Natalia Ivashina geeft nieuw recital

Tijdens de derde editie van de X-fi Audioshow verraste de Russische pianiste Natalia Ivashina bezoekers met een bijzondere serie liveconcerten. Voor alle liefhebbers van klassieke muziek en de X-fi bezoekers die er later naar informeerde, is er goed nieuws, want vrijdagavond 7 december 2012 speelt de pianiste een nieuw recital in Gorinchem.

Gedurende een avondvullend programma genieten bezoekers van werken van grote componisten als Rachmaninov, Villa-Lobos, Chopin, Mozart en Bach. Natalia Ivashina zal met haar gevarieerde repertoire iedere muziekliefhebber, zowel jong als oud, een avond vol muzikale verrassingen bezorgen.

De Exoduskerk in Gorinchem is de plaats van handeling.

Het belooft een bijzondere avond te worden. Er is bovendien een uitstekende locatie gekozen voor dit recital, namelijk de Exoduskerk aan de Mollenburgseweg 15, 4205 HB in Gorinchem. Deze locatie staat bekend om haar goede akoestiek en intieme sfeer.

Het concert begint om 20.15 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur. Kaarten 15 euro zijn te koop aan de deur. Reserveer je online of telefonisch, dan bespaar je 2,50 euro op de toegangsprijs. Voor kinderen tot 12 jaar is de toegang slechts 5 euro. Reserveer kaarten via de website of bel 06-10248702.

Ook op 7 december laat Natalia Ivashina haar vingers vliegensvlug over de pianotoetsen glijden.

Voor alle informatie over dit evenement gaat u naar de website van pianiste. Daar wordt dit weekend het complete programma inclusief de te spelen stukken bekendgemaakt.

EDITORS' CHOICE