NIEUWSDALI

Showtime bij nieuwe Dali-dealer AudioAanZee


Redactie HiFi.nl | 01 december 2012 | Fotografie Fabrikant | DALI

Nieuwbakken Dali-dealer AudioAanZee is zó blij met de aanlevering van de Dali Fazon F5, dat de speciaalzaak in Den Helder iedereen wil uitnodigen de fraai vormgegeven speaker te komen aanschouwen.

De fraai vormgegeven Dali Fazon F5.

Iedereen is welkom bij AudioAanZee om met eigen oren te ondergaan dat een bloedstollend mooie design speaker wel degelijk (zeer) goed kan klinken. De Dali Fazon F5 is leverbaar in hoogglans wit, zwart en rood en kost 1499 euro per stuk.

Daarnaast demonstreert AudioAanZee ook nog de zeer vriendelijk geprijsde Zensor reeks van Dali, waarvan de prijsstelling begint bij 129 euro per speaker. Na een bezoek aan de Dutch Dealer Days vorige maand op Golfbaan Naarderbos was een dealerschap snel beklonken.

En wie de komende tijd bij AudioAanZee een set Dali luidsprekers koopt in combinatie met de Audio Block CVR-100 - een alles-in-1 versterker met cd-speler, internet/FM-radio en netwerkstreamer - van 999 euro, krijgt er een hoogwaardig setje luidsprekerkabels bij.

De Dali Zensor serie begint met de zeer vriendelijk geprijsde Zensor 1 van 129 euro/stuk.

Naast de demonstratie van de Dali luidsprekers, is het op zondag 2 en zondag 16 december ook weer ‘show time’ bij AudioAanZee. Ditmaal staan de shows volledig in het teken van de bediening van je audioinstallatie met behulp van software op je tablet of smartphone. Daarnaast kunnen bezoekers die twee zondagen ook een handige workshop cd’s rippen volgen.

AudioAanZee vind je aan de Achterbinnenhaven 110, 1781 BG in Den Helder. Beide showdagen is de speciaalzaak geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. Neem ook eens een kijkje in onze Luidspreker Special.

MERK

EDITORS' CHOICE