ARTIKEL

Verslag Excellent Wonen & Leven


Redactie HiFi.nl | 20 november 2012 | Fotografie PHOTO40

Hoogwaardig geluid en woonbeurzen, het is nochtans geen gelukkig huwelijk. Ook tijdens Excellent Wonen & Leven Beurs in het Eindhovense Beursgebouw is het even goed zoeken naar high-end producten, om die vervolgens aan te treffen bij de stands van iEar' en Audiohome Hifi Studio’s. En: we troffen zowaar twee heuse primeurs op de beurs.

Het Beursgebouw in Eindhoven stond de voorbije dagen compleet in het teken van nieuwe trends en inrichting van je huis. Tijdens de door het magazine Excellent Leven en Wonen georganiseerde beurs zetten alle standhouders hun beste beentje voor.

Weliswaar is Excellent Wonen & Leven qua opzet wat bescheidener dan vergelijkbare beurzen in bijvoorbeeld Utrecht of Amsterdam, dat lijkt de sfeer alleen maar ten goede te komen.

Van kunstleverancier tot bubbelbadenimporteur, en van hovenier tot lampenspecialist, ze zijn er allemaal te vinden. In prachtige geoutilleerde stands. Deze beurs mikt duidelijk op luxe, hoogwaardige kwaliteit en lifestyle.

Wat ook in Eindhoven opvalt, is dat steeds vaker gekozen wordt voor een totaalconcept. Zagen we eerder al tijdens de Woonbeurs in de RAI Amsterdam het door Bowers & Wilkins geďnitieerde HOME ID, ook in het Beursgebouw schieten de aanbieders van een ‘all-in package’ als de spreekwoordelijke paddenstoelen uit de grond.

EDITORS' CHOICE