NIEUWS

iOS docking monitor


Redactie HiFi.nl | 21 november 2012

Je komt wel eens van die uitvindingen tegen waarbij je eerst denkt: Wat gaaf! En vervolgens: Dat dit nog niet eerder bestond… Dat dachten wij in ieder geval toen we de AOC Aire iPlay LED Monitor ontdekten. Het is een soort docking station voor iOS, maar dan voor geluid én beeld.  

Het AOC scherm is een draadloze monitor die al je video’s vanaf je iOS apparaten afspeelt. Hiervoor heb je geen kabels of software nodig. Je plaats je iPhone of iPod gewoon voor het scherm in de daarvoor bestemde dock en je bent klaar om films en andere video’s op een groot scherm te bekijken.

Het scherm is 23 inch groot en maakt gebruik van SRS Premium Sound luidsprekers. Dat is niet onbelangrijk want we weten allemaal: het geluid dat uit je iPhone komt is niet erg hard en ook niet erg mooi. De monitor is dus een leuk multimediastation voor je iOS devices en voor een scherm van dat formaat is hij niet eens zo duur: De AOC Aire iPlay LED Monitor is te bestellen via deze website voor 230 dollar (ongeveer 180 euro). 

Kijk voor meer opmerkelijk nieuws op onze Special Page

EDITORS' CHOICE