Audioshow bij Audio-Life

Op zaterdag 15 december 2012 houdt Audio-Life een audioshow in haar showroom te Buren. “Onder het genot van een hapje en een drankje is het mogelijk te genieten van muzikaliteit op ongekend niveau”, zo laat de speciaalzaak uit het Gelderse Buren weten.

Dat komt niet in de minste plaats door de highend merken die door Audio-Life worden ingezet tijdens deze bijzondere show. Zo kunnen belangstellende kennismaken met de opvallende hoornluidsprekers van Avantgarde Acoustics, die door hun extreem hoge rendement tot grootse weergaven komen. De digitale componenten van Resolution Audio klinken niet ‘digitaal’, maar juist heel natuurlijk en vloeiend. De buizenapparatuur van Audio Note zorgt weer voor de ultieme live beleving.

De opvallende hoornluidsprekers van Avantgarde tijdens High End München.

Audio-Life nodigt iedereen uit tijdens deze bijzondere show zijn oor te luister te komen leggen. Je vindt Audio-Life aan de Hulsterstraat 26A in Buren. De audioshow begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Meer informatie over Audio-Life vind je op de website van deze speciaalzaak.

EDITORS' CHOICE