NIEUWSKharma

Kharma pakt uit in Las Vegas


Redactie HiFi.nl | 25 december 2012 | Kharma

Tijdens de jaarlijkse Consumer Electronics Show in Las Vegas, komende maand van 8 tot en met 11 januari, zal Kharma ook weer van de partij zijn, en er onder meer de complete Elegance-serie presenteren - recent uitgebreid met de DB9-S, de S7, en een surround, center en sub die we eerder bij het Art of Living Well-event mochten beluisteren.

In München, toen de 2012-zon nog wel scheen, maakten we al kennis met enkele elementen uit het Kharma aanbod die daar voor de aansturing van de nieuwe speakers ingezet werden, zoals de indrukwekkende P1000 voorversterker en de MP1000 monoblokken uit de Exquisite-serie. In Las Vegas wordt deze versterking aangesproken om muziek te maken met de nieuwe DB9-S. 

De DB9-S is een doorontwikkeling van de dB9, waar je hier een uitgebreide recensie van vindt. Ook de S7 is aanwezig, die zich kenmerkt door een single 7 inch Kharma composite driver (de 's' staat dan ook voor single) en met zijn 'bescheiden' formaat eveneens een opvolger is van de dB7 en 9.

Wordt vervolgd...Je kunt er vanuit gaan dat we in het Flamingo Hotel wel even binnen zullen lopen bij Kharma, waar Charles van Oosterum de demonstraties zelf zal verzorgen. Je vindt ze in de tussentijd op de Kharma Special, en via onderstaande kerstboodschap (afbeelding = klikbaar).

MERK

EDITORS' CHOICE