NIEUWS

’s Werelds kleinste mp3-speler debuteert op CES

Vanaf volgende week dinsdag staat Las Vegas weer in het teken van de Consumers Electronics Show (CES). En juist op de grootste consumentenelektronicabeurs ter wereld zal Bluetree Electronics de kleinste mp3-speler ter wereld laten debuteren: de newKube.

De gadget is alweer de derde generatie uit de Kube-familie die het levenslicht ziet. Producent Bluetree heeft flink wat aanpassingen verricht op basis van suggesties van fans van de compacte mp3-speler, zo vertelt Sem Chong, oprichter en CEO van Bluetree. “Onze klanten zijn gek op de Kube, dus voor hun suggesties staan we zeker open. Zo heeft de newKube in tegenstelling tot bijvoorbeeld de iPod Shuffle wél een repeat functie, terwijl je ook kunt zoeken tussen locaties met de Jump Folder functie”, laat hij weten.

Maar is een mp3-speler nog wel van deze tijd, waarin bijna alle muziekliefhebbers beschikken over een smartphone om onderweg hun favoriete tunes te luisteren? “Wij geloven dat er nog steeds plek is voor standalone mp3-speler. Daarnaast vinden wij dat het geluid van de newKube beter is dan dat van welke smartphone dan ook.”

newKube is niet groter dan een dobbelsteen, maar kan met een volledig opgeladen batterij zeven uur non-stop afspelen. De hoeveelheid muziek is helemaal van de capaciteit van de microSD kaart die je zelf plaatst. De kekke gadget kost 33,90 dollar en is al te bestellen in de newKube webshop. Check voor meer foto's het album in de linkerbalk.

EDITORS' CHOICE