ARTIKELSonus faber

Sonus Faber Aida & Venere Show bij Rhapsody

DIT IS EEN PUBLICATIE VAN MUSIC EMOTION
Werner Ero | 27 januari 2013 | Fotografie Fabrikant | Sonus faber

Dat het Hilversumse high-end bolwerk Rhapsody al sinds jaar en dag garant staat voor vernieuwing en muzikaal vuurwerk, zal de meesten van ons inmiddels ruimschoots bekend zijn. Maar met de onlangs op 8 en 9 september gehouden Sonus faber demo van zowel het topmodel Aida als de introductie van de gloednieuwe instap Venere serie, weet deze winkel wederom haar grenzen te verleggen. Grenzen die steeds meer in de richting van een totaalbeleving voor de zintuigen gaan en niet enkel nog het demonstreren van (hele) mooie audio apparatuur.

Uit Music Emotion - Oktober 2012

Harry van Dalen en zijn team lukt het tegenwoordig steeds vaker om precies de juiste toon aan te slaan. Iets wat ook weer blijkt op deze twee gloedvolle en zonovergoten demodagen. Want ook dit keer zijn kosten noch moeite gespaard om voor deze verschillende en vooral bijzondere producten een juiste ambiance te verschaffen. Mede doordat het met name bij de Venere modellen om gloednieuwe exemplaren (Europese primeur!) gaat, besluit ik om niet voor de zaterdag maar voor de zondag te kiezen.

Aanvullend verzoekt Harry mij enkele dagen vóór de show, om lekker een half uurtje vroeger te komen. Dit zodat ik nog beter in staat kan worden gesteld deze mooie producten in optimaforma te beluisteren en in dit geval zeker ook te bekijken! Zo gezegd, zo gedaan. Maar wanneer ik op de bewuste 9 september om 10:30 uur bij het vermeende pand voorrijd, denk ik in eerste instantie toch heel even dat ik per abuis voor het verkeerde adres ben gestopt.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF

EDITORS' CHOICE