NIEUWSAudio Physic

Demo Audio Physic Virgo 25 Plus bij Chattelin

Chattelin zet op zaterdag 2 februari de Audio Physic Virgo 25 Plus luidsprekers even flink in het zonnetje. Met verschillende soorten aansturing demonstreert de speciaalzaak in Den Haag dit “pareltje” uit de lijn van Audio Physic.

De redactie van HiFi.nl kwam de Virgo 25 Plus al tegen tijdens High End München, volgens Peter Chattelin “een parel die net even dat stukje magie levert waardoor deze er bovenuit steekt”. De ervaren audioman roemt het jubileummodel van de Duitse luidsprekerfabrikant om een groot en prachtig gul stereobeeld, dat breed te combineren is met allerlei soorten versterking binnen verschillende prijsniveaus.

“We vinden de Audio Physic Virgo 25 Plus een ‘killer’ van een product, dus wijden daar graag een presentatie aan”, laat Chattelin weten. De Virgo 25 Plus speakers zullen worden aangestuurd met Audio Research versterking, volgens Chattelin zeer muzikale en geweldige buizenversterkers. Daarnaast zal de REF 5SE voorversterker op 2 februari worden gebruikt. De combinatie met de VT 115 eindversterker met de nieuwe KT 120 buizen- setting op de Virgo 25 Plus belooft wat. Nieuwsgierig geworden?

Je bent in ieder geval van harte welkom op zaterdag 2 februari tussen 10.30 en 15.30 uur in de winkel van Chattelin op de Anna Paulownastraat 58 in Den Haag.

EDITORS' CHOICE

 • Achtergrond
  DIRAC: wat is het en wat maakt deze software zo goed
  Achtergrond
  lees meer »
 • Nieuws
  Bowers & Wilkins vervangt CM-reeks door 700-serie
  Nieuws
  lees meer »
 • Review
  OPPO Sonica DAC
  Review
  lees meer »