Bowers & Wilkins CI-800 theater op ISE 2013


Redactie HiFi.nl | 24 januari 2013 | B&W In Wall Series

Bowers & Wilkins is prominent aanwezig op de Integrated Systems Europe 2013, onder andere met de recent ge´ntroduceerde inbouwreeks CI 800. De nieuwe inbouwspeakers kunnen beluisterd worden in een volledig ge´ntegreerd, akoestisch geoptimaliseerd theater.

Het theater is speciaal voor de ISE ontwikkeld en gebouwd en akoestisch geoptimaliseerd door Mutrox, specialist in high-end studio- en theater oplossingen. Het theater is voorzien van de nieuwe Bowers & Wilkins CI 800 Series luidsprekers, aangestuurd door processoren en versterkers van ClassÚ Audio. Theaterbezoekers krijgen hier de kans om tijdens een Ĺ20 minutes of fameĺ-demonstratie het volledige spectrum aan capaciteiten van de CI800 te ervaren. Uiteraard gaan wij er op de ISE ook even langs om verslag te doen van die ervaring.

Daarnaast introduceert Bowers & Wilkins een aantal nieuwe producten, waaronder een architectonische luidspreker die hoogkwalitatieve audio garandeert en perfect te integreren is in een zakelijke of residentiŰle omgeving, zowel binnen als buiten.

Vanzelfsprekend zijn alle integratie producten uit het Bowers & Wilkins gamma te zien, zoals de Panorama 2, CT 700, Mini Theatre en de volledige Custom Series, alsook de Wireless Music Systems die we eerder ge´ntroduceerd zagen. Uit laatstgenoemde categorie gingen we bijvoorbeeld aan de slag met 'New Media'-systemen A5 en A7.

Integrated Systems Europe vindt van 29 t/m 31 januari 2013 plaats in de RAI in Amsterdam.

MERK

EDITORS' CHOICE