NIEUWS

Gespot op ISE 2013: VOCO

We schreven er vorige week al over, maar tijdens ISE 2013 zagen we ze ook in levende lijve: de V-Zone, V-Zone+ en V-Spot van het Amerikaanse VOCO.

Voor wat VOCO kan, staan de producten eigenlijk een beetje weggestopt tijdens ISE in de Amsterdamse RAI. Het Amerikaanse Navvo, drijvende kracht achter de stemgestuurde streaming devices, heeft een hoekje bij de stand van ArtSound ingenomen om Europa kennis te laten maken met de V-Zone, V-Zone+ en V-Spot.

Oprichter Wade Fenn en marketingmanager Tom Gotuzzo zijn zelf aanwezig in de RAI om ons een korte demonstratie te geven. De eerste indruk is in ieder goed. Het gebruiksgemak is groot, terwijl de speciaal ontwikkelde, en dus stemgestuurde, app razendsnel reageert op zowel stem- als andere opdrachten.

De V-Zone en V-Zone+ zijn inmiddels beschikbaar, de V-Spot komt volgende maand op de markt, ook in Nederland. VOCO heeft ons alvast een complete serie beloofd om te testen, dus binnenkort meer hierover! Distributie in de Benelux is in handen van House of Music.

EDITORS' CHOICE