NIEUWSFocal

Focal en Musical Fidelity demo bij AudioPerfect


Redactie HiFi.nl | 31 januari 2013 | Focal

AudioPerfect in het Belgische Oostkamp is sinds december jl. dealer geworden van Focal. Er staat daarom op zaterdag 16 februari een demodag rond het Franse luidsprekermerk gepland, waarbij Musical Fidelity de aansturing zal verzorgen.

Focal heeft naast inbouwproducten zo'n vijf grote luidsprekerlijnen. Uit die diverse productlijnen koos AudioPerfect alvast de tweede hoogste reeks, de Electra-serie. De Electra 1028 be 3-weg luidspreker is permanent bij de zaak in demo. De superlichtgewicht maar bijzondere vervormingsvrije 27mm berylliumtweeter, gepositioneerd tussen een 165mm midrange driver en twee 165mm composiet ultrastijve "W"-technologie woofers met 2 basreflexpoorten (achteraan én onderaan) is het middelpunt van de presentatie zaterdag de 16de.

De speaker is behoorlijk fors gebouwd, maar toch elegant, dankzij de vele schuine kantjes en het smaller worden naar achteren toe. Het bereik van deze luidspreker is een indrukwekkende 34hz tot 40khz, en met een gevoeligheid van 91,5dB en 8 Ohm weerstand is het een makkelijk aanstuurbare luidspreker voor de versterker.

Je kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een individuele demonstratie, maar zet in ieder geval zaterdag 16 februari in de agenda, met demo's van 10 tot 13u, en 14 tot 18u. Een seintje dat je graag komt luisteren wordt gewaardeerd, met vermelding voormiddag of namiddag. "Eigen muziek en zindelijke vrienden meebrengen is toegelaten..."

AudioPerfect
Dom Van Asschestraat 2
8020 Oostkamp (België)
E: info@audioperfect.be
T: +32 471 885 276 (mobiel)
Website

MERK

EDITORS' CHOICE