AZ-show 2013: digitalSTROM


Redactie HiFi.nl | 04 februari 2013

Met het motto ‘digitale stroom kan meer’ toont digitalSTROM, op de AZ-show, hoe alle elektrische apparaten in huis via de bestaande stroomleidingen tot een intelligent netwerk verenigd kunnen worden.

Op de show zal digitalSTROM laten zien wat nu precies nieuwe mogelijkheden zijn. Zo is het mogelijk om een domotica oplossing op maat te realiseren: van een verlichtingsbesturing tot een compleet netwerk van alle apparaten in huis, inclusief besturing via internet. Hiervoor is geen nieuwe bekabeling nodig, omdat alle componenten extreem klein zijn en hierdoor in de bestaande meterkast en inbouwdozen geïntegreerd kan worden.

Tevens levert digitalSTROM een overzicht van het stroomverbruik in de verschillende ruimtes. Dit kan zelfs per apparaat worden bekeken. Ook is er een ‘slaaptoestand’ voor het huis. Hierbij gaat alle verlichting en niet benodigde apparaten uit via de smartphone.

De AZ-show wordt dit jaar gehouden op 16 en 17 februari, mede mogelijk gemaakt door de HiFi.nl Community. Kijk hier voor meer informatie. 

EDITORS' CHOICE